PurA Stretch is een merk wikkelfolie. PurA Stretch biedt 100% transparante producten tegen een eerlijke prijs en onderscheidt zich door te garanderen dat u geleverd krijgt waarvoor u betaald.

PurA Stretch is in het leven geroepen om de gebruikers van wikkelfolie bewust te laten worden. De markt is niet altijd transparant en er bestaat veel onduidelijkheid over de geleverde producten. Gebruikers van wikkelfolie krijgen niet altijd geleverd wat ze denken, waardoor de prijs-kwaliteitsverhouding niet correct is. Zo betaalt u bij andere merken vaak teveel dan dat u daadwerkelijk aan lengte of dikte geleverd krijgt.

PurA Stretch is duurzaam

Naast dat PurA Stretch transparant is in wat er geleverd wordt, is het ook nog eens duurzaam. Omdat wij leveren wat wij zeggen dat wij leveren doet u langer met een rol wikkelfolie en hoeft er minder getransporteerd te worden.

PurA Stretch is transparant over de specificaties waar u als klant recht op heeft. PurA Stretch is voor iedereen die zeker wilt zijn dat hij geleverd krijgt waarvoor hij heeft betaald.

Denk aan werkelijke meters, werkelijke diktes en een helder kokergewicht. Wij garanderen dit en u mag ons hier ook op afrekenen.  

Leveranciers

Vendrig Packaging

Bent u geïnteresseerd in PurA Stretch of wilt u onze wikkelfolie toetsen? Klik hier om te bestellen